M. E. Özeren Et Al. , "Altın Oran (Leonardo Fibonacci) Dikimi ve Mikoriza Uygulamasının Domatesin Verim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri," ÇOMÜ Ziraat Fak.Der. , vol.7, no.2, pp.279-288, 2019
Özeren, M. E. Et Al. 2019. Altın Oran (Leonardo Fibonacci) Dikimi ve Mikoriza Uygulamasının Domatesin Verim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri. ÇOMÜ Ziraat Fak.Der. , vol.7, no.2 , 279-288.
Özeren, M. E., KAYA, S., & TÜRKMEN, C., (2019). Altın Oran (Leonardo Fibonacci) Dikimi ve Mikoriza Uygulamasının Domatesin Verim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri. ÇOMÜ Ziraat Fak.Der. , vol.7, no.2, 279-288.
Özeren, Mustafa, SEÇKİN KAYA, And CAFER TÜRKMEN. "Altın Oran (Leonardo Fibonacci) Dikimi ve Mikoriza Uygulamasının Domatesin Verim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri," ÇOMÜ Ziraat Fak.Der. , vol.7, no.2, 279-288, 2019
Özeren, Mustafa E. Et Al. "Altın Oran (Leonardo Fibonacci) Dikimi ve Mikoriza Uygulamasının Domatesin Verim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri." ÇOMÜ Ziraat Fak.Der. , vol.7, no.2, pp.279-288, 2019
Özeren, M. E. KAYA, S. And TÜRKMEN, C. (2019) . "Altın Oran (Leonardo Fibonacci) Dikimi ve Mikoriza Uygulamasının Domatesin Verim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri." ÇOMÜ Ziraat Fak.Der. , vol.7, no.2, pp.279-288.
@article{article, author={Mustafa Emre Özeren Et Al. }, title={Altın Oran (Leonardo Fibonacci) Dikimi ve Mikoriza Uygulamasının Domatesin Verim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri}, journal={ÇOMÜ Ziraat Fak.Der.}, year=2019, pages={279-288} }