Ö. DEMİRBULAT Et Al. , "Çanakkale Mutfağı Hakkında Restoran Yöneticilerinin Görüşlerinin İncelenmesi," Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.5, no.3, pp.1159-1167, 2022
DEMİRBULAT, Ö. Et Al. 2022. Çanakkale Mutfağı Hakkında Restoran Yöneticilerinin Görüşlerinin İncelenmesi. Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.5, no.3 , 1159-1167.
DEMİRBULAT, Ö., SAATCI, G., & TOZAN, B., (2022). Çanakkale Mutfağı Hakkında Restoran Yöneticilerinin Görüşlerinin İncelenmesi. Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.5, no.3, 1159-1167.
DEMİRBULAT, ÖZGE, GENCAY SAATCI, And BÜŞRA TOZAN. "Çanakkale Mutfağı Hakkında Restoran Yöneticilerinin Görüşlerinin İncelenmesi," Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.5, no.3, 1159-1167, 2022
DEMİRBULAT, ÖZGE Et Al. "Çanakkale Mutfağı Hakkında Restoran Yöneticilerinin Görüşlerinin İncelenmesi." Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.5, no.3, pp.1159-1167, 2022
DEMİRBULAT, Ö. SAATCI, G. And TOZAN, B. (2022) . "Çanakkale Mutfağı Hakkında Restoran Yöneticilerinin Görüşlerinin İncelenmesi." Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.5, no.3, pp.1159-1167.
@article{article, author={ÖZGE DEMİRBULAT Et Al. }, title={Çanakkale Mutfağı Hakkında Restoran Yöneticilerinin Görüşlerinin İncelenmesi}, journal={Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)}, year=2022, pages={1159-1167} }