N. BERİK Et Al. , "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Marinatlarının Duyusal ve Besin Değeri Bakımından Değerlendirilmesi," 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Turkey, pp.6, 2010
BERİK, N. Et Al. 2010. Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Marinatlarının Duyusal ve Besin Değeri Bakımından Değerlendirilmesi. 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , (Karaman, Turkey), 6.
BERİK, N., KAHRAMAN, D., & ÇANKIRILIGİL, E. C., (2010). Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Marinatlarının Duyusal ve Besin Değeri Bakımından Değerlendirilmesi . 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu (pp.6). Karaman, Turkey
BERİK, NERMİN, DİLEK KAHRAMAN, And Ekrem CEM ÇANKIRILIGİL. "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Marinatlarının Duyusal ve Besin Değeri Bakımından Değerlendirilmesi," 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu, Karaman, Turkey, 2010
BERİK, NERMİN Et Al. "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Marinatlarının Duyusal ve Besin Değeri Bakımından Değerlendirilmesi." 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Turkey, pp.6, 2010
BERİK, N. KAHRAMAN, D. And ÇANKIRILIGİL, E. C. (2010) . "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Marinatlarının Duyusal ve Besin Değeri Bakımından Değerlendirilmesi." 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Turkey, p.6.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NERMİN BERİK Et Al. }, title={Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Marinatlarının Duyusal ve Besin Değeri Bakımından Değerlendirilmesi}, congress name={2.Ulusal Alabalık Sempozyumu}, city={Karaman}, country={Turkey}, year={2010}, pages={6} }