K. AYIŞIĞI Et Al. , "Oğlaklarda kısa süreli probiyotik kullanımın sütten kesim öncesi ve sonrası bazı özellikler üzerindeki etkileri," Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi , vol.1, no.1, İzmir, Turkey, pp.289-29, 2005
AYIŞIĞI, K. Et Al. 2005. Oğlaklarda kısa süreli probiyotik kullanımın sütten kesim öncesi ve sonrası bazı özellikler üzerindeki etkileri. Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi , (İzmir, Turkey), 289-29.
AYIŞIĞI, K., ATAŞOĞLU, C., UZATICI, A., YÜKSEL, E., GÖNCÜ, C., & YURTMAN, İ. Y., (2005). Oğlaklarda kısa süreli probiyotik kullanımın sütten kesim öncesi ve sonrası bazı özellikler üzerindeki etkileri . Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi (pp.289-29). İzmir, Turkey
AYIŞIĞI, KEVSER Et Al. "Oğlaklarda kısa süreli probiyotik kullanımın sütten kesim öncesi ve sonrası bazı özellikler üzerindeki etkileri," Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi, İzmir, Turkey, 2005
AYIŞIĞI, KEVSER Et Al. "Oğlaklarda kısa süreli probiyotik kullanımın sütten kesim öncesi ve sonrası bazı özellikler üzerindeki etkileri." Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi , İzmir, Turkey, pp.289-29, 2005
AYIŞIĞI, K. Et Al. (2005) . "Oğlaklarda kısa süreli probiyotik kullanımın sütten kesim öncesi ve sonrası bazı özellikler üzerindeki etkileri." Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi , İzmir, Turkey, pp.289-29.
@conferencepaper{conferencepaper, author={KEVSER AYIŞIĞI Et Al. }, title={Oğlaklarda kısa süreli probiyotik kullanımın sütten kesim öncesi ve sonrası bazı özellikler üzerindeki etkileri}, congress name={Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2005}, pages={289-29} }