Citation Formats
Oğlaklarda kısa süreli probiyotik kullanımın sütten kesim öncesi ve sonrası bazı özellikler üzerindeki etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

K. AYIŞIĞI Et Al. , "Oğlaklarda kısa süreli probiyotik kullanımın sütten kesim öncesi ve sonrası bazı özellikler üzerindeki etkileri," Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi , vol.1, no.1, İzmir, Turkey, pp.289-29, 2005

AYIŞIĞI, K. Et Al. 2005. Oğlaklarda kısa süreli probiyotik kullanımın sütten kesim öncesi ve sonrası bazı özellikler üzerindeki etkileri. Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi , (İzmir, Turkey), 289-29.

AYIŞIĞI, K., ATAŞOĞLU, C., UZATICI, A., YÜKSEL, E., GÖNCÜ, C., & YURTMAN, İ. Y., (2005). Oğlaklarda kısa süreli probiyotik kullanımın sütten kesim öncesi ve sonrası bazı özellikler üzerindeki etkileri . Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi (pp.289-29). İzmir, Turkey

AYIŞIĞI, KEVSER Et Al. "Oğlaklarda kısa süreli probiyotik kullanımın sütten kesim öncesi ve sonrası bazı özellikler üzerindeki etkileri," Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi, İzmir, Turkey, 2005

AYIŞIĞI, KEVSER Et Al. "Oğlaklarda kısa süreli probiyotik kullanımın sütten kesim öncesi ve sonrası bazı özellikler üzerindeki etkileri." Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi , İzmir, Turkey, pp.289-29, 2005

AYIŞIĞI, K. Et Al. (2005) . "Oğlaklarda kısa süreli probiyotik kullanımın sütten kesim öncesi ve sonrası bazı özellikler üzerindeki etkileri." Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi , İzmir, Turkey, pp.289-29.

@conferencepaper{conferencepaper, author={KEVSER AYIŞIĞI Et Al. }, title={Oğlaklarda kısa süreli probiyotik kullanımın sütten kesim öncesi ve sonrası bazı özellikler üzerindeki etkileri}, congress name={Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2005}, pages={289-29} }