K. TARHAN KUZU And İ. TURHAN, "Farklı meyve çaylarında geliştirilen Kombucha Çaylarının Fiziksel, Kimyasal, Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi," 13. TÜRKİYE GIDA KONGRESİ , Çanakkale, Turkey, pp.133, 2020
TARHAN KUZU, K. And TURHAN, İ. 2020. Farklı meyve çaylarında geliştirilen Kombucha Çaylarının Fiziksel, Kimyasal, Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi. 13. TÜRKİYE GIDA KONGRESİ , (Çanakkale, Turkey), 133.
TARHAN KUZU, K., & TURHAN, İ., (2020). Farklı meyve çaylarında geliştirilen Kombucha Çaylarının Fiziksel, Kimyasal, Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi . 13. TÜRKİYE GIDA KONGRESİ (pp.133). Çanakkale, Turkey
TARHAN KUZU, KÜBRA, And İRFAN TURHAN. "Farklı meyve çaylarında geliştirilen Kombucha Çaylarının Fiziksel, Kimyasal, Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi," 13. TÜRKİYE GIDA KONGRESİ, Çanakkale, Turkey, 2020
TARHAN KUZU, KÜBRA T. And TURHAN, İRFAN. "Farklı meyve çaylarında geliştirilen Kombucha Çaylarının Fiziksel, Kimyasal, Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi." 13. TÜRKİYE GIDA KONGRESİ , Çanakkale, Turkey, pp.133, 2020
TARHAN KUZU, K. And TURHAN, İ. (2020) . "Farklı meyve çaylarında geliştirilen Kombucha Çaylarının Fiziksel, Kimyasal, Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi." 13. TÜRKİYE GIDA KONGRESİ , Çanakkale, Turkey, p.133.
@conferencepaper{conferencepaper, author={KÜBRA TARHAN KUZU And author={İRFAN TURHAN}, title={Farklı meyve çaylarında geliştirilen Kombucha Çaylarının Fiziksel, Kimyasal, Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={13. TÜRKİYE GIDA KONGRESİ}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}, pages={133} }