N. N. Zorba Et Al. , "Çanakkale İlinde Satılan Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Gıda Mühendisliği 5. Kongresi , Ankara, Turkey, pp.273, 2007
Zorba, N. N. Et Al. 2007. Çanakkale İlinde Satılan Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Gıda Mühendisliği 5. Kongresi , (Ankara, Turkey), 273.
Zorba, N. N., Güneşer, O., Zorba, M., & Güven, S., (2007). Çanakkale İlinde Satılan Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri . Gıda Mühendisliği 5. Kongresi (pp.273). Ankara, Turkey
Zorba, NÜKHET Et Al. "Çanakkale İlinde Satılan Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri," Gıda Mühendisliği 5. Kongresi, Ankara, Turkey, 2007
Zorba, NÜKHET N. Et Al. "Çanakkale İlinde Satılan Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Gıda Mühendisliği 5. Kongresi , Ankara, Turkey, pp.273, 2007
Zorba, N. N. Et Al. (2007) . "Çanakkale İlinde Satılan Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Gıda Mühendisliği 5. Kongresi , Ankara, Turkey, p.273.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NÜKHET NİLÜFER DEMİREL ZORBA Et Al. }, title={Çanakkale İlinde Satılan Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri}, congress name={Gıda Mühendisliği 5. Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2007}, pages={273} }