Z. AYVAZ And H. AYVAZ, "Geleneksel Midye Dolmanın “yemeye Hazır (ready-to-eat)” Ticari Bir Ürün Olarak Değerlendirilmesi," IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı , İzmir, Turkey, 2016
AYVAZ, Z. And AYVAZ, H. 2016. Geleneksel Midye Dolmanın “yemeye Hazır (ready-to-eat)” Ticari Bir Ürün Olarak Değerlendirilmesi. IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı , (İzmir, Turkey).
AYVAZ, Z., & AYVAZ, H., (2016). Geleneksel Midye Dolmanın “yemeye Hazır (ready-to-eat)” Ticari Bir Ürün Olarak Değerlendirilmesi . IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, İzmir, Turkey
AYVAZ, ZAYDE, And HÜSEYİN AYVAZ. "Geleneksel Midye Dolmanın “yemeye Hazır (ready-to-eat)” Ticari Bir Ürün Olarak Değerlendirilmesi," IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, İzmir, Turkey, 2016
AYVAZ, ZAYDE And AYVAZ, HÜSEYİN. "Geleneksel Midye Dolmanın “yemeye Hazır (ready-to-eat)” Ticari Bir Ürün Olarak Değerlendirilmesi." IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı , İzmir, Turkey, 2016
AYVAZ, Z. And AYVAZ, H. (2016) . "Geleneksel Midye Dolmanın “yemeye Hazır (ready-to-eat)” Ticari Bir Ürün Olarak Değerlendirilmesi." IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı , İzmir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZAYDE AYVAZ And author={HÜSEYİN AYVAZ}, title={Geleneksel Midye Dolmanın “yemeye Hazır (ready-to-eat)” Ticari Bir Ürün Olarak Değerlendirilmesi}, congress name={IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2016}}