H. B. ORMANCI Et Al. , "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," II. Çanakkale Tarım Sempozyumu , Turkey, 2017
ORMANCI, H. B. Et Al. 2017. Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. II. Çanakkale Tarım Sempozyumu , (Turkey).
ORMANCI, H. B., KÜNİLİ, İ. E., & ÇOLAKOĞLU, F., (2017). Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi . II. Çanakkale Tarım Sempozyumu, Turkey
ORMANCI, HASAN, İBRAHİM ENDER KÜNİLİ, And FATMA ÇOLAKOĞLU. "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," II. Çanakkale Tarım Sempozyumu, Turkey, 2017
ORMANCI, HASAN B. Et Al. "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." II. Çanakkale Tarım Sempozyumu , Turkey, 2017
ORMANCI, H. B. KÜNİLİ, İ. E. And ÇOLAKOĞLU, F. (2017) . "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." II. Çanakkale Tarım Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HASAN BASRİ ORMANCI Et Al. }, title={Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={II. Çanakkale Tarım Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}