M. YÜCEER, "Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Pastacılık ve Fırıncılık Sektöründeki Fonksiyonel İşlevleri," Catering Guide , vol.15, no.85, pp.32, 2019
YÜCEER, M. 2019. Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Pastacılık ve Fırıncılık Sektöründeki Fonksiyonel İşlevleri. Catering Guide , vol.15, no.85 , 32.
YÜCEER, M., (2019). Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Pastacılık ve Fırıncılık Sektöründeki Fonksiyonel İşlevleri. Catering Guide , vol.15, no.85, 32.
YÜCEER, MUHAMMED. "Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Pastacılık ve Fırıncılık Sektöründeki Fonksiyonel İşlevleri," Catering Guide , vol.15, no.85, 32, 2019
YÜCEER, MUHAMMED. "Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Pastacılık ve Fırıncılık Sektöründeki Fonksiyonel İşlevleri." Catering Guide , vol.15, no.85, pp.32, 2019
YÜCEER, M. (2019) . "Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Pastacılık ve Fırıncılık Sektöründeki Fonksiyonel İşlevleri." Catering Guide , vol.15, no.85, p.32.
@article{article, author={MUHAMMED YÜCEER}, title={Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Pastacılık ve Fırıncılık Sektöründeki Fonksiyonel İşlevleri}, journal={Catering Guide}, year=2019, pages={32} }