Citation Formats
Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Pastacılık ve Fırıncılık Sektöründeki Fonksiyonel İşlevleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. YÜCEER, "Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Pastacılık ve Fırıncılık Sektöründeki Fonksiyonel İşlevleri," Catering Guide , vol.15, no.85, pp.32, 2019

YÜCEER, M. 2019. Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Pastacılık ve Fırıncılık Sektöründeki Fonksiyonel İşlevleri. Catering Guide , vol.15, no.85 , 32.

YÜCEER, M., (2019). Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Pastacılık ve Fırıncılık Sektöründeki Fonksiyonel İşlevleri. Catering Guide , vol.15, no.85, 32.

YÜCEER, MUHAMMED. "Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Pastacılık ve Fırıncılık Sektöründeki Fonksiyonel İşlevleri," Catering Guide , vol.15, no.85, 32, 2019

YÜCEER, MUHAMMED. "Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Pastacılık ve Fırıncılık Sektöründeki Fonksiyonel İşlevleri." Catering Guide , vol.15, no.85, pp.32, 2019

YÜCEER, M. (2019) . "Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Pastacılık ve Fırıncılık Sektöründeki Fonksiyonel İşlevleri." Catering Guide , vol.15, no.85, p.32.

@article{article, author={MUHAMMED YÜCEER}, title={Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Pastacılık ve Fırıncılık Sektöründeki Fonksiyonel İşlevleri}, journal={Catering Guide}, year=2019, pages={32} }