S. SÜNNETÇİOĞLU And B. S. Yılmaz, "İzmir’deki Restoran Yöneticilerinin Sürdürülebilir Restoran İşletmeciliği Üzerine Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi," Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.5, no.1, pp.94-114, 2015
SÜNNETÇİOĞLU, S. And Yılmaz, B. S. 2015. İzmir’deki Restoran Yöneticilerinin Sürdürülebilir Restoran İşletmeciliği Üzerine Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi. Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.5, no.1 , 94-114.
SÜNNETÇİOĞLU, S., & Yılmaz, B. S., (2015). İzmir’deki Restoran Yöneticilerinin Sürdürülebilir Restoran İşletmeciliği Üzerine Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi. Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.5, no.1, 94-114.
SÜNNETÇİOĞLU, SERDAR, And Burcu Selin Yılmaz. "İzmir’deki Restoran Yöneticilerinin Sürdürülebilir Restoran İşletmeciliği Üzerine Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi," Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.5, no.1, 94-114, 2015
SÜNNETÇİOĞLU, SERDAR And Yılmaz, Burcu S. . "İzmir’deki Restoran Yöneticilerinin Sürdürülebilir Restoran İşletmeciliği Üzerine Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi." Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.5, no.1, pp.94-114, 2015
SÜNNETÇİOĞLU, S. And Yılmaz, B. S. (2015) . "İzmir’deki Restoran Yöneticilerinin Sürdürülebilir Restoran İşletmeciliği Üzerine Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi." Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.5, no.1, pp.94-114.
@article{article, author={SERDAR SÜNNETÇİOĞLU And author={Burcu Selin Yılmaz}, title={İzmir’deki Restoran Yöneticilerinin Sürdürülebilir Restoran İşletmeciliği Üzerine Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi}, journal={Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2015, pages={94-114} }