C. Ö. EGESEL Et Al. , "Kükürt gübrelemesi ile kolzada tokoferol içeriğinin değişimi üzerine bir not," SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.7, no.1, pp.10-18, 2012
EGESEL, C. Ö. Et Al. 2012. Kükürt gübrelemesi ile kolzada tokoferol içeriğinin değişimi üzerine bir not. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.7, no.1 , 10-18.
EGESEL, C. Ö., KAHRIMAN, F., & Gül, M. K., (2012). Kükürt gübrelemesi ile kolzada tokoferol içeriğinin değişimi üzerine bir not. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.7, no.1, 10-18.
EGESEL, CEM, FATİH KAHRIMAN, And Muhammet Kemal Gül. "Kükürt gübrelemesi ile kolzada tokoferol içeriğinin değişimi üzerine bir not," SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.7, no.1, 10-18, 2012
EGESEL, CEM Ö. Et Al. "Kükürt gübrelemesi ile kolzada tokoferol içeriğinin değişimi üzerine bir not." SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.7, no.1, pp.10-18, 2012
EGESEL, C. Ö. KAHRIMAN, F. And Gül, M. K. (2012) . "Kükürt gübrelemesi ile kolzada tokoferol içeriğinin değişimi üzerine bir not." SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.7, no.1, pp.10-18.
@article{article, author={CEM ÖMER EGESEL Et Al. }, title={Kükürt gübrelemesi ile kolzada tokoferol içeriğinin değişimi üzerine bir not}, journal={SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2012, pages={10-18} }