M. YÜCEER Et Al. , "Sıvı Yumurta Kalitesine Termal İşleme Tekniklerine Alternatif Olarak Yeni Tekniklerin Kullanımı ve Etkinliği," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.179, 2015
YÜCEER, M. Et Al. 2015. Sıvı Yumurta Kalitesine Termal İşleme Tekniklerine Alternatif Olarak Yeni Tekniklerin Kullanımı ve Etkinliği. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (İzmir, Turkey), 179.
YÜCEER, M., CANER, C., & TEMİZKAN, R., (2015). Sıvı Yumurta Kalitesine Termal İşleme Tekniklerine Alternatif Olarak Yeni Tekniklerin Kullanımı ve Etkinliği . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.179). İzmir, Turkey
YÜCEER, MUHAMMED, CENGİZ CANER, And RIZA TEMİZKAN. "Sıvı Yumurta Kalitesine Termal İşleme Tekniklerine Alternatif Olarak Yeni Tekniklerin Kullanımı ve Etkinliği," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Turkey, 2015
YÜCEER, MUHAMMED Et Al. "Sıvı Yumurta Kalitesine Termal İşleme Tekniklerine Alternatif Olarak Yeni Tekniklerin Kullanımı ve Etkinliği." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.179, 2015
YÜCEER, M. CANER, C. And TEMİZKAN, R. (2015) . "Sıvı Yumurta Kalitesine Termal İşleme Tekniklerine Alternatif Olarak Yeni Tekniklerin Kullanımı ve Etkinliği." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, p.179.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUHAMMED YÜCEER Et Al. }, title={Sıvı Yumurta Kalitesine Termal İşleme Tekniklerine Alternatif Olarak Yeni Tekniklerin Kullanımı ve Etkinliği}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={179} }