E. KÜÇÜK And G. SAATCI, "Yerel Etkinliklerde Gastronomi Mirasının Yaşatılması Üzerine Bir Araştırma: Çanakkale Örneği," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.1, pp.184-201, 2022
KÜÇÜK, E. And SAATCI, G. 2022. Yerel Etkinliklerde Gastronomi Mirasının Yaşatılması Üzerine Bir Araştırma: Çanakkale Örneği. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.1 , 184-201.
KÜÇÜK, E., & SAATCI, G., (2022). Yerel Etkinliklerde Gastronomi Mirasının Yaşatılması Üzerine Bir Araştırma: Çanakkale Örneği. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.1, 184-201.
KÜÇÜK, ECEM, And GENCAY SAATCI. "Yerel Etkinliklerde Gastronomi Mirasının Yaşatılması Üzerine Bir Araştırma: Çanakkale Örneği," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.1, 184-201, 2022
KÜÇÜK, ECEM And SAATCI, GENCAY. "Yerel Etkinliklerde Gastronomi Mirasının Yaşatılması Üzerine Bir Araştırma: Çanakkale Örneği." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.1, pp.184-201, 2022
KÜÇÜK, E. And SAATCI, G. (2022) . "Yerel Etkinliklerde Gastronomi Mirasının Yaşatılması Üzerine Bir Araştırma: Çanakkale Örneği." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.1, pp.184-201.
@article{article, author={ECEM KÜÇÜK And author={GENCAY SAATCI}, title={Yerel Etkinliklerde Gastronomi Mirasının Yaşatılması Üzerine Bir Araştırma: Çanakkale Örneği}, journal={Türk Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2022, pages={184-201} }