Ç. ÖZKAN And Ş. AYDİN, "Yerel Yiyecekler Aracılığı İle Sürdürülebilir Destinasyonlar: Ayvacık Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.1, pp.335-349, 2018
ÖZKAN, Ç. And AYDİN, Ş. 2018. Yerel Yiyecekler Aracılığı İle Sürdürülebilir Destinasyonlar: Ayvacık Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.1 , 335-349.
ÖZKAN, Ç., & AYDİN, Ş., (2018). Yerel Yiyecekler Aracılığı İle Sürdürülebilir Destinasyonlar: Ayvacık Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.1, 335-349.
ÖZKAN, ÇİĞDEM, And ŞULE AYDİN. "Yerel Yiyecekler Aracılığı İle Sürdürülebilir Destinasyonlar: Ayvacık Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.1, 335-349, 2018
ÖZKAN, ÇİĞDEM And AYDİN, ŞULE. "Yerel Yiyecekler Aracılığı İle Sürdürülebilir Destinasyonlar: Ayvacık Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.1, pp.335-349, 2018
ÖZKAN, Ç. And AYDİN, Ş. (2018) . "Yerel Yiyecekler Aracılığı İle Sürdürülebilir Destinasyonlar: Ayvacık Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.1, pp.335-349.
@article{article, author={ÇİĞDEM ÖZKAN And author={ŞULE AYDİN}, title={Yerel Yiyecekler Aracılığı İle Sürdürülebilir Destinasyonlar: Ayvacık Örneği}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={335-349} }