M. BORAN, "KURU YOLUM TAVUĞUN İNSAN SAĞLIĞI VE TASARRUF YÖNÜNDEN ÖNEMİ," ULUSLARARASI 2. HELAL VE SAĞLIKLI GIDA KONGRESİ , Konya, Turkey, pp.708-709, 2013
BORAN, M. 2013. KURU YOLUM TAVUĞUN İNSAN SAĞLIĞI VE TASARRUF YÖNÜNDEN ÖNEMİ. ULUSLARARASI 2. HELAL VE SAĞLIKLI GIDA KONGRESİ , (Konya, Turkey), 708-709.
BORAN, M., (2013). KURU YOLUM TAVUĞUN İNSAN SAĞLIĞI VE TASARRUF YÖNÜNDEN ÖNEMİ . ULUSLARARASI 2. HELAL VE SAĞLIKLI GIDA KONGRESİ (pp.708-709). Konya, Turkey
BORAN, MUSTAFA. "KURU YOLUM TAVUĞUN İNSAN SAĞLIĞI VE TASARRUF YÖNÜNDEN ÖNEMİ," ULUSLARARASI 2. HELAL VE SAĞLIKLI GIDA KONGRESİ, Konya, Turkey, 2013
BORAN, MUSTAFA. "KURU YOLUM TAVUĞUN İNSAN SAĞLIĞI VE TASARRUF YÖNÜNDEN ÖNEMİ." ULUSLARARASI 2. HELAL VE SAĞLIKLI GIDA KONGRESİ , Konya, Turkey, pp.708-709, 2013
BORAN, M. (2013) . "KURU YOLUM TAVUĞUN İNSAN SAĞLIĞI VE TASARRUF YÖNÜNDEN ÖNEMİ." ULUSLARARASI 2. HELAL VE SAĞLIKLI GIDA KONGRESİ , Konya, Turkey, pp.708-709.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA BORAN}, title={KURU YOLUM TAVUĞUN İNSAN SAĞLIĞI VE TASARRUF YÖNÜNDEN ÖNEMİ}, congress name={ULUSLARARASI 2. HELAL VE SAĞLIKLI GIDA KONGRESİ}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2013}, pages={708-709} }