S. KARAHAN YILMAZ And G. ESKİCİ, "Erzincan İlinde Üretilen Balların Biyokimyasal Özellikleri," Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.2, pp.36-42, 2017
KARAHAN YILMAZ, S. And ESKİCİ, G. 2017. Erzincan İlinde Üretilen Balların Biyokimyasal Özellikleri. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.2 , 36-42.
KARAHAN YILMAZ, S., & ESKİCİ, G., (2017). Erzincan İlinde Üretilen Balların Biyokimyasal Özellikleri. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.2, 36-42.
KARAHAN YILMAZ, SEVİL, And GÜNAY ESKİCİ. "Erzincan İlinde Üretilen Balların Biyokimyasal Özellikleri," Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.2, 36-42, 2017
KARAHAN YILMAZ, SEVİL K. And ESKİCİ, GÜNAY. "Erzincan İlinde Üretilen Balların Biyokimyasal Özellikleri." Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.2, pp.36-42, 2017
KARAHAN YILMAZ, S. And ESKİCİ, G. (2017) . "Erzincan İlinde Üretilen Balların Biyokimyasal Özellikleri." Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, no.2, pp.36-42.
@article{article, author={SEVİL KARAHAN YILMAZ And author={GÜNAY ESKİCİ}, title={Erzincan İlinde Üretilen Balların Biyokimyasal Özellikleri}, journal={Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2017, pages={36-42} }