M. KORKMAZ, "Gıda Katkı Maddeleri ve Moleküler Gastronomi Alanındaki Kullanımları," In INSAC New Trends in Social and Education Sciences , Ankara: Gece Kitaplığı, 2022, pp.295-321.
KORKMAZ, M. Gıda Katkı Maddeleri ve Moleküler Gastronomi Alanındaki Kullanımları. 2022. In INSAC New Trends in Social and Education Sciences , Gece Kitaplığı, Ankara, 295-321.
KORKMAZ, M., (2022). Gıda Katkı Maddeleri ve Moleküler Gastronomi Alanındaki Kullanımları. INSAC New Trends in Social and Education Sciences (pp.295-321), Ankara: Gece Kitaplığı.
KORKMAZ, MÜESSER. "Gıda Katkı Maddeleri ve Moleküler Gastronomi Alanındaki Kullanımları." In INSAC New Trends in Social and Education Sciences , 295-321. Ankara: Gece Kitaplığı, 2022
KORKMAZ, MÜESSER. "Gıda Katkı Maddeleri ve Moleküler Gastronomi Alanındaki Kullanımları." INSAC New Trends in Social and Education Sciences , Gece Kitaplığı, 2022, pp.295-321.
KORKMAZ, M. (2022) "Gıda Katkı Maddeleri ve Moleküler Gastronomi Alanındaki Kullanımları", INSAC New Trends in Social and Education Sciences . Ankara: Gece Kitaplığı.
@bookchapter{bookchapter, author ={MÜESSER KORKMAZ}, chaptertitle={Gıda Katkı Maddeleri ve Moleküler Gastronomi Alanındaki Kullanımları}, booktitle={ INSAC New Trends in Social and Education Sciences}, publisher={Gece Kitaplığı}, city={Ankara},year={2022} }