S. D. DOYURAN Et Al. , "Şarapta bozulma nedeni olan Laktik asit bakterileri ve yabani mayalar," . Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.777, 2006
DOYURAN, S. D. Et Al. 2006. Şarapta bozulma nedeni olan Laktik asit bakterileri ve yabani mayalar. . Türkiye 9. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 777.
DOYURAN, S. D., GÜVEN, S., GÜLTEKİN, M., & DEMİREL , N. N., (2006). Şarapta bozulma nedeni olan Laktik asit bakterileri ve yabani mayalar . . Türkiye 9. Gıda Kongresi (pp.777). Bolu, Turkey
DOYURAN, S Et Al. "Şarapta bozulma nedeni olan Laktik asit bakterileri ve yabani mayalar," . Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006
DOYURAN, S D. Et Al. "Şarapta bozulma nedeni olan Laktik asit bakterileri ve yabani mayalar." . Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.777, 2006
DOYURAN, S. D. Et Al. (2006) . "Şarapta bozulma nedeni olan Laktik asit bakterileri ve yabani mayalar." . Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, p.777.
@conferencepaper{conferencepaper, author={S DİLEK DOYURAN Et Al. }, title={Şarapta bozulma nedeni olan Laktik asit bakterileri ve yabani mayalar}, congress name={. Türkiye 9. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={777} }