A. SÜNNETÇİOĞLU And M. DOĞDUBAY, "BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ YEMEK YEME DENEYİMİ BOYUTLARININ BELİRLENMESİÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.1, no.1, pp.12-25, 2017
SÜNNETÇİOĞLU, A. And DOĞDUBAY, M. 2017. BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ YEMEK YEME DENEYİMİ BOYUTLARININ BELİRLENMESİÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.1, no.1 , 12-25.
SÜNNETÇİOĞLU, A., & DOĞDUBAY, M., (2017). BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ YEMEK YEME DENEYİMİ BOYUTLARININ BELİRLENMESİÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.1, no.1, 12-25.
SÜNNETÇİOĞLU, AYŞE, And MURAT DOĞDUBAY. "BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ YEMEK YEME DENEYİMİ BOYUTLARININ BELİRLENMESİÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.1, no.1, 12-25, 2017
SÜNNETÇİOĞLU, AYŞE And DOĞDUBAY, MURAT. "BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ YEMEK YEME DENEYİMİ BOYUTLARININ BELİRLENMESİÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.1, no.1, pp.12-25, 2017
SÜNNETÇİOĞLU, A. And DOĞDUBAY, M. (2017) . "BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ YEMEK YEME DENEYİMİ BOYUTLARININ BELİRLENMESİÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.1, no.1, pp.12-25.
@article{article, author={AYŞE SÜNNETÇİOĞLU And author={MURAT DOĞDUBAY}, title={BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ YEMEK YEME DENEYİMİ BOYUTLARININ BELİRLENMESİÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research}, year=2017, pages={12-25} }