Z. ALÇİÇEK Et Al. , "Farklı tuz oranları ile sıvı tütsülenmiş alabalıkların duyusal özellikleri ve et veriminin incelenmesi," Ziraat Mühendisliği Dergisi , vol.352, pp.18-23, 2009
ALÇİÇEK, Z. Et Al. 2009. Farklı tuz oranları ile sıvı tütsülenmiş alabalıkların duyusal özellikleri ve et veriminin incelenmesi. Ziraat Mühendisliği Dergisi , vol.352 , 18-23.
ALÇİÇEK, Z., Bekcan, S., & Atar, H. H., (2009). Farklı tuz oranları ile sıvı tütsülenmiş alabalıkların duyusal özellikleri ve et veriminin incelenmesi. Ziraat Mühendisliği Dergisi , vol.352, 18-23.
ALÇİÇEK, ZAYDE, Süleyman Bekcan, And Hasan Huseyin Atar. "Farklı tuz oranları ile sıvı tütsülenmiş alabalıkların duyusal özellikleri ve et veriminin incelenmesi," Ziraat Mühendisliği Dergisi , vol.352, 18-23, 2009
ALÇİÇEK, ZAYDE Et Al. "Farklı tuz oranları ile sıvı tütsülenmiş alabalıkların duyusal özellikleri ve et veriminin incelenmesi." Ziraat Mühendisliği Dergisi , vol.352, pp.18-23, 2009
ALÇİÇEK, Z. Bekcan, S. And Atar, H. H. (2009) . "Farklı tuz oranları ile sıvı tütsülenmiş alabalıkların duyusal özellikleri ve et veriminin incelenmesi." Ziraat Mühendisliği Dergisi , vol.352, pp.18-23.
@article{article, author={ZAYDE AYVAZ Et Al. }, title={Farklı tuz oranları ile sıvı tütsülenmiş alabalıkların duyusal özellikleri ve et veriminin incelenmesi}, journal={Ziraat Mühendisliği Dergisi}, year=2009, pages={18-23} }