K. KAYNAŞ Et Al. Bazı Elma ve Armut Çeşitlerinde Semperfresh Kullanımının Meyvelerin Derim Sonrası Özelliklerine Etkisi. : Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü1992, pp.28
KAYNAŞ, K. Et Al. 1992. Bazı Elma ve Armut Çeşitlerinde Semperfresh Kullanımının Meyvelerin Derim Sonrası Özelliklerine Etkisi . Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü.
KAYNAŞ, K., ÖZELKÖK, S., ERTAN, Ü., & BÜYÜKYILMAZ, M., (1992). Bazı Elma ve Armut Çeşitlerinde Semperfresh Kullanımının Meyvelerin Derim Sonrası Özelliklerine Etkisi . : Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü.
KAYNAŞ, KENAN Et Al. Bazı Elma ve Armut Çeşitlerinde Semperfresh Kullanımının Meyvelerin Derim Sonrası Özelliklerine Etkisi : Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü, 1992
KAYNAŞ, KENAN Et Al. Bazı Elma ve Armut Çeşitlerinde Semperfresh Kullanımının Meyvelerin Derim Sonrası Özelliklerine Etkisi . Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü, 1992.
KAYNAŞ, K. Et Al. (1992) Bazı Elma ve Armut Çeşitlerinde Semperfresh Kullanımının Meyvelerin Derim Sonrası Özelliklerine Etkisi . 1st edn. : Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü.
@book{book, author={KENAN KAYNAŞ Et Al. }, title={Bazı Elma ve Armut Çeşitlerinde Semperfresh Kullanımının Meyvelerin Derim Sonrası Özelliklerine Etkisi}, publisher={Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü}, year={1992} }