A. E. Andaç And N. B. Tuncel, "BEZELYE ESASLI SÜT ÜRETİMİ: FARKLI ÖN İŞLEMLERİN KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI," Türkiye 14. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.1, 2022
Andaç, A. E. And Tuncel, N. B. 2022. BEZELYE ESASLI SÜT ÜRETİMİ: FARKLI ÖN İŞLEMLERİN KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI. Türkiye 14. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 1.
Andaç, A. E., & Tuncel, N. B., (2022). BEZELYE ESASLI SÜT ÜRETİMİ: FARKLI ÖN İŞLEMLERİN KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI . Türkiye 14. Gıda Kongresi (pp.1). Bolu, Turkey
Andaç, Ali, And NECATİ BARIŞ TUNCEL. "BEZELYE ESASLI SÜT ÜRETİMİ: FARKLI ÖN İŞLEMLERİN KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI," Türkiye 14. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2022
Andaç, Ali E. And Tuncel, NECATİ B. . "BEZELYE ESASLI SÜT ÜRETİMİ: FARKLI ÖN İŞLEMLERİN KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI." Türkiye 14. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.1, 2022
Andaç, A. E. And Tuncel, N. B. (2022) . "BEZELYE ESASLI SÜT ÜRETİMİ: FARKLI ÖN İŞLEMLERİN KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI." Türkiye 14. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ali Emre Andaç And author={NECATİ BARIŞ TUNCEL}, title={BEZELYE ESASLI SÜT ÜRETİMİ: FARKLI ÖN İŞLEMLERİN KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI}, congress name={Türkiye 14. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2022}, pages={1} }