M. ÇAVUŞOĞLU, "Kıbrıs Gastronomi Kültüründe Geleneksel Gıda Yapımı ve Muhafaza Yöntemleri Üzerine Bir Araştırma," VI. Ulusal II.Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Gaziantep, Turkey, pp.234-247, 2017
ÇAVUŞOĞLU, M. 2017. Kıbrıs Gastronomi Kültüründe Geleneksel Gıda Yapımı ve Muhafaza Yöntemleri Üzerine Bir Araştırma. VI. Ulusal II.Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , (Gaziantep, Turkey), 234-247.
ÇAVUŞOĞLU, M., (2017). Kıbrıs Gastronomi Kültüründe Geleneksel Gıda Yapımı ve Muhafaza Yöntemleri Üzerine Bir Araştırma . VI. Ulusal II.Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (pp.234-247). Gaziantep, Turkey
ÇAVUŞOĞLU, MEHMET. "Kıbrıs Gastronomi Kültüründe Geleneksel Gıda Yapımı ve Muhafaza Yöntemleri Üzerine Bir Araştırma," VI. Ulusal II.Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Gaziantep, Turkey, 2017
ÇAVUŞOĞLU, MEHMET. "Kıbrıs Gastronomi Kültüründe Geleneksel Gıda Yapımı ve Muhafaza Yöntemleri Üzerine Bir Araştırma." VI. Ulusal II.Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Gaziantep, Turkey, pp.234-247, 2017
ÇAVUŞOĞLU, M. (2017) . "Kıbrıs Gastronomi Kültüründe Geleneksel Gıda Yapımı ve Muhafaza Yöntemleri Üzerine Bir Araştırma." VI. Ulusal II.Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Gaziantep, Turkey, pp.234-247.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET ÇAVUŞOĞLU}, title={Kıbrıs Gastronomi Kültüründe Geleneksel Gıda Yapımı ve Muhafaza Yöntemleri Üzerine Bir Araştırma}, congress name={VI. Ulusal II.Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={2017}, pages={234-247} }