M. AKSU And H. MEMİŞ, "YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE HİZMET KALİTESİNİN DINESERV MODELİ İLE ÖLÇÜMÜ: ÇANAKKALE İLİ ÖRNEĞİ," Journal of Life Economics , vol.4, no.4, pp.191-206, 2017
AKSU, M. And MEMİŞ, H. 2017. YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE HİZMET KALİTESİNİN DINESERV MODELİ İLE ÖLÇÜMÜ: ÇANAKKALE İLİ ÖRNEĞİ. Journal of Life Economics , vol.4, no.4 , 191-206.
AKSU, M., & MEMİŞ, H., (2017). YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE HİZMET KALİTESİNİN DINESERV MODELİ İLE ÖLÇÜMÜ: ÇANAKKALE İLİ ÖRNEĞİ. Journal of Life Economics , vol.4, no.4, 191-206.
AKSU, MURAT, And HAKAN MEMİŞ. "YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE HİZMET KALİTESİNİN DINESERV MODELİ İLE ÖLÇÜMÜ: ÇANAKKALE İLİ ÖRNEĞİ," Journal of Life Economics , vol.4, no.4, 191-206, 2017
AKSU, MURAT And MEMİŞ, HAKAN. "YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE HİZMET KALİTESİNİN DINESERV MODELİ İLE ÖLÇÜMÜ: ÇANAKKALE İLİ ÖRNEĞİ." Journal of Life Economics , vol.4, no.4, pp.191-206, 2017
AKSU, M. And MEMİŞ, H. (2017) . "YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE HİZMET KALİTESİNİN DINESERV MODELİ İLE ÖLÇÜMÜ: ÇANAKKALE İLİ ÖRNEĞİ." Journal of Life Economics , vol.4, no.4, pp.191-206.
@article{article, author={MURAT AKSU And author={HAKAN MEMİŞ}, title={YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE HİZMET KALİTESİNİN DINESERV MODELİ İLE ÖLÇÜMÜ: ÇANAKKALE İLİ ÖRNEĞİ}, journal={Journal of Life Economics}, year=2017, pages={191-206} }