Citation Formats
Kaşar benzeri peynir üretimi: fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. YALMAN Et Al. , "Kaşar benzeri peynir üretimi: fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri," Türkiye.11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.294, 2012

YALMAN, M. Et Al. 2012. Kaşar benzeri peynir üretimi: fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri. Türkiye.11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 294.

YALMAN, M., GÜNEŞER, O., & YÜCEER, Y., (2012). Kaşar benzeri peynir üretimi: fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri . Türkiye.11. Gıda Kongresi (pp.294). Hatay, Turkey

YALMAN, MUSA, ONUR GÜNEŞER, And YONCA YÜCEER. "Kaşar benzeri peynir üretimi: fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri," Türkiye.11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012

YALMAN, MUSA Et Al. "Kaşar benzeri peynir üretimi: fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri." Türkiye.11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.294, 2012

YALMAN, M. GÜNEŞER, O. And YÜCEER, Y. (2012) . "Kaşar benzeri peynir üretimi: fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri." Türkiye.11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.294.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSA YALMAN Et Al. }, title={Kaşar benzeri peynir üretimi: fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri}, congress name={Türkiye.11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={294} }