M. Özcan Et Al. , "Effect of production system on meat, bone and fat percentages of different carcass parts in gökçeada goat kids Gökçeada keçisi oǧlaklarinin farkli karkas parçalarindaki et, kemik, yaǧ oranlari üzerine üretim sisteminin etkisi," Istanbul Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.42, pp.171-177, 2016
Özcan, M. Et Al. 2016. Effect of production system on meat, bone and fat percentages of different carcass parts in gökçeada goat kids Gökçeada keçisi oǧlaklarinin farkli karkas parçalarindaki et, kemik, yaǧ oranlari üzerine üretim sisteminin etkisi. Istanbul Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.42 , 171-177.
Özcan, M., Yalçintan, H., Ekiz, B., Tölü, C., & Savaş, T., (2016). Effect of production system on meat, bone and fat percentages of different carcass parts in gökçeada goat kids Gökçeada keçisi oǧlaklarinin farkli karkas parçalarindaki et, kemik, yaǧ oranlari üzerine üretim sisteminin etkisi. Istanbul Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.42, 171-177.
Özcan, Mustafa Et Al. "Effect of production system on meat, bone and fat percentages of different carcass parts in gökçeada goat kids Gökçeada keçisi oǧlaklarinin farkli karkas parçalarindaki et, kemik, yaǧ oranlari üzerine üretim sisteminin etkisi," Istanbul Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.42, 171-177, 2016
Özcan, Mustafa Et Al. "Effect of production system on meat, bone and fat percentages of different carcass parts in gökçeada goat kids Gökçeada keçisi oǧlaklarinin farkli karkas parçalarindaki et, kemik, yaǧ oranlari üzerine üretim sisteminin etkisi." Istanbul Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.42, pp.171-177, 2016
Özcan, M. Et Al. (2016) . "Effect of production system on meat, bone and fat percentages of different carcass parts in gökçeada goat kids Gökçeada keçisi oǧlaklarinin farkli karkas parçalarindaki et, kemik, yaǧ oranlari üzerine üretim sisteminin etkisi." Istanbul Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.42, pp.171-177.
@article{article, author={Mustafa Özcan Et Al. }, title={Effect of production system on meat, bone and fat percentages of different carcass parts in gökçeada goat kids Gökçeada keçisi oǧlaklarinin farkli karkas parçalarindaki et, kemik, yaǧ oranlari üzerine üretim sisteminin etkisi}, journal={Istanbul Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi}, year=2016, pages={171-177} }