E. ŞAKALAR Et Al. , "Gıda Ürünlerinde İnsan DNA Miktarı ile Hijyenik Kalite Arasındaki İlişki," 5.Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.119, 2015
ŞAKALAR, E. Et Al. 2015. Gıda Ürünlerinde İnsan DNA Miktarı ile Hijyenik Kalite Arasındaki İlişki. 5.Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 119.
ŞAKALAR, E., ATAŞOĞLU, C., ÖZÇIRAK ERGÜN, Ş., AKAR, E., & ŞAKALAR, Z., (2015). Gıda Ürünlerinde İnsan DNA Miktarı ile Hijyenik Kalite Arasındaki İlişki . 5.Gıda Güvenliği Kongresi (pp.119). İstanbul, Turkey
ŞAKALAR, ERGÜN Et Al. "Gıda Ürünlerinde İnsan DNA Miktarı ile Hijyenik Kalite Arasındaki İlişki," 5.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2015
ŞAKALAR, ERGÜN Et Al. "Gıda Ürünlerinde İnsan DNA Miktarı ile Hijyenik Kalite Arasındaki İlişki." 5.Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.119, 2015
ŞAKALAR, E. Et Al. (2015) . "Gıda Ürünlerinde İnsan DNA Miktarı ile Hijyenik Kalite Arasındaki İlişki." 5.Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, p.119.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ERGÜN ŞAKALAR Et Al. }, title={Gıda Ürünlerinde İnsan DNA Miktarı ile Hijyenik Kalite Arasındaki İlişki}, congress name={5.Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={119} }