Ş. ÖZATAY, "Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Etkileri," Akademik Gıda Dergisi , vol.1, pp.31-32, 2006
ÖZATAY, Ş. 2006. Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Etkileri. Akademik Gıda Dergisi , vol.1 , 31-32.
ÖZATAY, Ş., (2006). Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Etkileri. Akademik Gıda Dergisi , vol.1, 31-32.
ÖZATAY, ŞEHNAZ. "Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Etkileri," Akademik Gıda Dergisi , vol.1, 31-32, 2006
ÖZATAY, ŞEHNAZ. "Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Etkileri." Akademik Gıda Dergisi , vol.1, pp.31-32, 2006
ÖZATAY, Ş. (2006) . "Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Etkileri." Akademik Gıda Dergisi , vol.1, pp.31-32.
@article{article, author={ŞEHNAZ ÖZATAY}, title={Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Etkileri}, journal={Akademik Gıda Dergisi}, year=2006, pages={31-32} }