B. YAPICI, "Meriçli Yapıcı, B ve Yeşilyurt D., 2007.Çanakkale İlinde Kasap ve Marketlerde Satılan Kıymaların Mikrobiyolojik Özellikleri," . Dünya Gıda Dergisi , no.1, pp.112-115, 2007
YAPICI, B. 2007. Meriçli Yapıcı, B ve Yeşilyurt D., 2007.Çanakkale İlinde Kasap ve Marketlerde Satılan Kıymaların Mikrobiyolojik Özellikleri. . Dünya Gıda Dergisi , no.1 , 112-115.
YAPICI, B., (2007). Meriçli Yapıcı, B ve Yeşilyurt D., 2007.Çanakkale İlinde Kasap ve Marketlerde Satılan Kıymaların Mikrobiyolojik Özellikleri. . Dünya Gıda Dergisi , no.1, 112-115.
YAPICI, BİNNUR. "Meriçli Yapıcı, B ve Yeşilyurt D., 2007.Çanakkale İlinde Kasap ve Marketlerde Satılan Kıymaların Mikrobiyolojik Özellikleri," . Dünya Gıda Dergisi , no.1, 112-115, 2007
YAPICI, BİNNUR. "Meriçli Yapıcı, B ve Yeşilyurt D., 2007.Çanakkale İlinde Kasap ve Marketlerde Satılan Kıymaların Mikrobiyolojik Özellikleri." . Dünya Gıda Dergisi , no.1, pp.112-115, 2007
YAPICI, B. (2007) . "Meriçli Yapıcı, B ve Yeşilyurt D., 2007.Çanakkale İlinde Kasap ve Marketlerde Satılan Kıymaların Mikrobiyolojik Özellikleri." . Dünya Gıda Dergisi , no.1, pp.112-115.
@article{article, author={BİNNUR YAPICI}, title={Meriçli Yapıcı, B ve Yeşilyurt D., 2007.Çanakkale İlinde Kasap ve Marketlerde Satılan Kıymaların Mikrobiyolojik Özellikleri}, journal={. Dünya Gıda Dergisi}, year=2007, pages={112-115} }