D. Nalbant And Y. YÜCEER, "İnek ve Keçi Sütü Kullanılarak Üretilen Probiyotik Fermente Süt Ürünlerinin Karakteristik Özellikleri.," GIDA , vol.45, no.2, pp.315-328, 2020
Nalbant, D. And YÜCEER, Y. 2020. İnek ve Keçi Sütü Kullanılarak Üretilen Probiyotik Fermente Süt Ürünlerinin Karakteristik Özellikleri.. GIDA , vol.45, no.2 , 315-328.
Nalbant, D., & YÜCEER, Y., (2020). İnek ve Keçi Sütü Kullanılarak Üretilen Probiyotik Fermente Süt Ürünlerinin Karakteristik Özellikleri.. GIDA , vol.45, no.2, 315-328.
Nalbant, Duygu, And YONCA YÜCEER. "İnek ve Keçi Sütü Kullanılarak Üretilen Probiyotik Fermente Süt Ürünlerinin Karakteristik Özellikleri.," GIDA , vol.45, no.2, 315-328, 2020
Nalbant, Duygu And YÜCEER, YONCA. "İnek ve Keçi Sütü Kullanılarak Üretilen Probiyotik Fermente Süt Ürünlerinin Karakteristik Özellikleri.." GIDA , vol.45, no.2, pp.315-328, 2020
Nalbant, D. And YÜCEER, Y. (2020) . "İnek ve Keçi Sütü Kullanılarak Üretilen Probiyotik Fermente Süt Ürünlerinin Karakteristik Özellikleri.." GIDA , vol.45, no.2, pp.315-328.
@article{article, author={Duygu Nalbant And author={YONCA YÜCEER}, title={İnek ve Keçi Sütü Kullanılarak Üretilen Probiyotik Fermente Süt Ürünlerinin Karakteristik Özellikleri.}, journal={GIDA}, year=2020, pages={315-328} }