İ. Şen And Y. YÜCEER, "Dane ve liyofilize kefir kültürü kullanılarak üretilen peyniraltı suyu içeceğinin aroma bileşenleri ve duyusal özellikleri," Akademik Gıda , 2019
Şen, İ. And YÜCEER, Y. 2019. Dane ve liyofilize kefir kültürü kullanılarak üretilen peyniraltı suyu içeceğinin aroma bileşenleri ve duyusal özellikleri. Akademik Gıda .
Şen, İ., & YÜCEER, Y., (2019). Dane ve liyofilize kefir kültürü kullanılarak üretilen peyniraltı suyu içeceğinin aroma bileşenleri ve duyusal özellikleri. Akademik Gıda .
Şen, İrem, And YONCA YÜCEER. "Dane ve liyofilize kefir kültürü kullanılarak üretilen peyniraltı suyu içeceğinin aroma bileşenleri ve duyusal özellikleri," Akademik Gıda , 2019
Şen, İrem And YÜCEER, YONCA. "Dane ve liyofilize kefir kültürü kullanılarak üretilen peyniraltı suyu içeceğinin aroma bileşenleri ve duyusal özellikleri." Akademik Gıda , 2019
Şen, İ. And YÜCEER, Y. (2019) . "Dane ve liyofilize kefir kültürü kullanılarak üretilen peyniraltı suyu içeceğinin aroma bileşenleri ve duyusal özellikleri." Akademik Gıda .
@article{article, author={İrem Şen And author={YONCA YÜCEER}, title={Dane ve liyofilize kefir kültürü kullanılarak üretilen peyniraltı suyu içeceğinin aroma bileşenleri ve duyusal özellikleri}, journal={Akademik Gıda}, year=2019}