A. GÖKKUŞ, "Türkiye nin Kaba Yem Üretiminde Çayır Mera ve Yem Bitkilerinin Yeri ve Önemi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.25, no.2, pp.250-264, 1994
GÖKKUŞ, A. 1994. Türkiye nin Kaba Yem Üretiminde Çayır Mera ve Yem Bitkilerinin Yeri ve Önemi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.25, no.2 , 250-264.
GÖKKUŞ, A., (1994). Türkiye nin Kaba Yem Üretiminde Çayır Mera ve Yem Bitkilerinin Yeri ve Önemi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.25, no.2, 250-264.
GÖKKUŞ, AHMET. "Türkiye nin Kaba Yem Üretiminde Çayır Mera ve Yem Bitkilerinin Yeri ve Önemi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.25, no.2, 250-264, 1994
GÖKKUŞ, AHMET. "Türkiye nin Kaba Yem Üretiminde Çayır Mera ve Yem Bitkilerinin Yeri ve Önemi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.25, no.2, pp.250-264, 1994
GÖKKUŞ, A. (1994) . "Türkiye nin Kaba Yem Üretiminde Çayır Mera ve Yem Bitkilerinin Yeri ve Önemi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.25, no.2, pp.250-264.
@article{article, author={AHMET GÖKKUŞ}, title={Türkiye nin Kaba Yem Üretiminde Çayır Mera ve Yem Bitkilerinin Yeri ve Önemi}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=1994, pages={250-264} }