N. Özkan And N. M. Müftüoğlu, "Farklı Kalsiyum ve Azotlu Gübre Uygulamalarının Domates Verimi ve Kalsiyum İçeriği Üzerine Etkisi," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, pp.213-219, 2017
Özkan, N. And Müftüoğlu, N. M. 2017. Farklı Kalsiyum ve Azotlu Gübre Uygulamalarının Domates Verimi ve Kalsiyum İçeriği Üzerine Etkisi. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2 , 213-219.
Özkan, N., & Müftüoğlu, N. M., (2017). Farklı Kalsiyum ve Azotlu Gübre Uygulamalarının Domates Verimi ve Kalsiyum İçeriği Üzerine Etkisi. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, 213-219.
Özkan, Nurdan, And NURAY MÜCELLA MÜFTÜOĞLU. "Farklı Kalsiyum ve Azotlu Gübre Uygulamalarının Domates Verimi ve Kalsiyum İçeriği Üzerine Etkisi," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, 213-219, 2017
Özkan, Nurdan And Müftüoğlu, NURAY M. . "Farklı Kalsiyum ve Azotlu Gübre Uygulamalarının Domates Verimi ve Kalsiyum İçeriği Üzerine Etkisi." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, pp.213-219, 2017
Özkan, N. And Müftüoğlu, N. M. (2017) . "Farklı Kalsiyum ve Azotlu Gübre Uygulamalarının Domates Verimi ve Kalsiyum İçeriği Üzerine Etkisi." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, pp.213-219.
@article{article, author={Nurdan Özkan And author={NURAY MÜCELLA MÜFTÜOĞLU}, title={Farklı Kalsiyum ve Azotlu Gübre Uygulamalarının Domates Verimi ve Kalsiyum İçeriği Üzerine Etkisi}, journal={Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi}, year=2017, pages={213-219} }