E. GÜR And d. eroğul, "Hasat Öncesi Gibberellik Asit Uygulamalarının ‘Bayramiç Beyazı’ ve ‘Caldesi 2000’ Nektarin Çeşitlerinin Meyve Kalitesine Etkileri," Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, no.2, pp.27-33, 2018
GÜR, E. And eroğul, d. 2018. Hasat Öncesi Gibberellik Asit Uygulamalarının ‘Bayramiç Beyazı’ ve ‘Caldesi 2000’ Nektarin Çeşitlerinin Meyve Kalitesine Etkileri. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, no.2 , 27-33.
GÜR, E., & eroğul, d., (2018). Hasat Öncesi Gibberellik Asit Uygulamalarının ‘Bayramiç Beyazı’ ve ‘Caldesi 2000’ Nektarin Çeşitlerinin Meyve Kalitesine Etkileri. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, no.2, 27-33.
GÜR, ENGİN, And deniz eroğul. "Hasat Öncesi Gibberellik Asit Uygulamalarının ‘Bayramiç Beyazı’ ve ‘Caldesi 2000’ Nektarin Çeşitlerinin Meyve Kalitesine Etkileri," Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, no.2, 27-33, 2018
GÜR, ENGİN And eroğul, deniz. "Hasat Öncesi Gibberellik Asit Uygulamalarının ‘Bayramiç Beyazı’ ve ‘Caldesi 2000’ Nektarin Çeşitlerinin Meyve Kalitesine Etkileri." Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, no.2, pp.27-33, 2018
GÜR, E. And eroğul, d. (2018) . "Hasat Öncesi Gibberellik Asit Uygulamalarının ‘Bayramiç Beyazı’ ve ‘Caldesi 2000’ Nektarin Çeşitlerinin Meyve Kalitesine Etkileri." Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, no.2, pp.27-33.
@article{article, author={ENGİN GÜR And author={deniz eroğul}, title={Hasat Öncesi Gibberellik Asit Uygulamalarının ‘Bayramiç Beyazı’ ve ‘Caldesi 2000’ Nektarin Çeşitlerinin Meyve Kalitesine Etkileri}, journal={Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2018, pages={27-33} }