M. YÜCEER And C. CANER, "Ozon Uygulamasının Taze Yumurtanın Mikrobiyel Kalitesi Üzerine depolama Süresince Etkisinin Belirlenmesi," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.41, no.1, pp.15-22, 2016
YÜCEER, M. And CANER, C. 2016. Ozon Uygulamasının Taze Yumurtanın Mikrobiyel Kalitesi Üzerine depolama Süresince Etkisinin Belirlenmesi. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.41, no.1 , 15-22.
YÜCEER, M., & CANER, C., (2016). Ozon Uygulamasının Taze Yumurtanın Mikrobiyel Kalitesi Üzerine depolama Süresince Etkisinin Belirlenmesi. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.41, no.1, 15-22.
YÜCEER, MUHAMMED, And CENGİZ CANER. "Ozon Uygulamasının Taze Yumurtanın Mikrobiyel Kalitesi Üzerine depolama Süresince Etkisinin Belirlenmesi," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.41, no.1, 15-22, 2016
YÜCEER, MUHAMMED And CANER, CENGİZ. "Ozon Uygulamasının Taze Yumurtanın Mikrobiyel Kalitesi Üzerine depolama Süresince Etkisinin Belirlenmesi." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.41, no.1, pp.15-22, 2016
YÜCEER, M. And CANER, C. (2016) . "Ozon Uygulamasının Taze Yumurtanın Mikrobiyel Kalitesi Üzerine depolama Süresince Etkisinin Belirlenmesi." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.41, no.1, pp.15-22.
@article{article, author={MUHAMMED YÜCEER And author={CENGİZ CANER}, title={Ozon Uygulamasının Taze Yumurtanın Mikrobiyel Kalitesi Üzerine depolama Süresince Etkisinin Belirlenmesi}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2016, pages={15-22} }