N. ARİFOĞLU And M. ÖĞÜTCÜ, "Mikrodalga Isıtmanın Fındık, Kanola ve Mısır Yağı Kalite Parametreleri Üzerindeki Etkisi," Akademik Gıda , vol.17, no.1, pp.23-29, 2019
ARİFOĞLU, N. And ÖĞÜTCÜ, M. 2019. Mikrodalga Isıtmanın Fındık, Kanola ve Mısır Yağı Kalite Parametreleri Üzerindeki Etkisi. Akademik Gıda , vol.17, no.1 , 23-29.
ARİFOĞLU, N., & ÖĞÜTCÜ, M., (2019). Mikrodalga Isıtmanın Fındık, Kanola ve Mısır Yağı Kalite Parametreleri Üzerindeki Etkisi. Akademik Gıda , vol.17, no.1, 23-29.
ARİFOĞLU, NAZAN, And MUSTAFA ÖĞÜTCÜ. "Mikrodalga Isıtmanın Fındık, Kanola ve Mısır Yağı Kalite Parametreleri Üzerindeki Etkisi," Akademik Gıda , vol.17, no.1, 23-29, 2019
ARİFOĞLU, NAZAN And ÖĞÜTCÜ, MUSTAFA. "Mikrodalga Isıtmanın Fındık, Kanola ve Mısır Yağı Kalite Parametreleri Üzerindeki Etkisi." Akademik Gıda , vol.17, no.1, pp.23-29, 2019
ARİFOĞLU, N. And ÖĞÜTCÜ, M. (2019) . "Mikrodalga Isıtmanın Fındık, Kanola ve Mısır Yağı Kalite Parametreleri Üzerindeki Etkisi." Akademik Gıda , vol.17, no.1, pp.23-29.
@article{article, author={NAZAN ARİFOĞLU And author={MUSTAFA ÖĞÜTCÜ}, title={Mikrodalga Isıtmanın Fındık, Kanola ve Mısır Yağı Kalite Parametreleri Üzerindeki Etkisi}, journal={Akademik Gıda}, year=2019, pages={23-29} }