G. SAATCI Et Al. , "Restoran Atmosferi Oluşturma Sürecinde Yöneticilerin Dikkat Ettikleri Unsurlar: Bursa Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, pp.1640-1655, 2019
SAATCI, G. Et Al. 2019. Restoran Atmosferi Oluşturma Sürecinde Yöneticilerin Dikkat Ettikleri Unsurlar: Bursa Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3 , 1640-1655.
SAATCI, G., TEMELOĞLU, E., & AKSU, M., (2019). Restoran Atmosferi Oluşturma Sürecinde Yöneticilerin Dikkat Ettikleri Unsurlar: Bursa Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, 1640-1655.
SAATCI, GENCAY, ERDEM TEMELOĞLU, And MURAT AKSU. "Restoran Atmosferi Oluşturma Sürecinde Yöneticilerin Dikkat Ettikleri Unsurlar: Bursa Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, 1640-1655, 2019
SAATCI, GENCAY Et Al. "Restoran Atmosferi Oluşturma Sürecinde Yöneticilerin Dikkat Ettikleri Unsurlar: Bursa Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, pp.1640-1655, 2019
SAATCI, G. TEMELOĞLU, E. And AKSU, M. (2019) . "Restoran Atmosferi Oluşturma Sürecinde Yöneticilerin Dikkat Ettikleri Unsurlar: Bursa Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, pp.1640-1655.
@article{article, author={GENCAY SAATCI Et Al. }, title={Restoran Atmosferi Oluşturma Sürecinde Yöneticilerin Dikkat Ettikleri Unsurlar: Bursa Örneği}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2019, pages={1640-1655} }