A. DARDENİZ Et Al. , "Yalova İncisi Üzüm Çeşidinde Ağlama Suyu Özelliklerinin Belirlenmesi," Selçuk Üniversitesi, Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi A , vol.27, pp.89-97, 2015
DARDENİZ, A. Et Al. 2015. Yalova İncisi Üzüm Çeşidinde Ağlama Suyu Özelliklerinin Belirlenmesi. Selçuk Üniversitesi, Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi A , vol.27 , 89-97.
DARDENİZ, A., TÜRKMEN, C., MÜFTÜOĞLU, N. M., AKÇAL, A., & EĞİLMEZGİL, Y., (2015). Yalova İncisi Üzüm Çeşidinde Ağlama Suyu Özelliklerinin Belirlenmesi. Selçuk Üniversitesi, Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi A , vol.27, 89-97.
DARDENİZ, ALPER Et Al. "Yalova İncisi Üzüm Çeşidinde Ağlama Suyu Özelliklerinin Belirlenmesi," Selçuk Üniversitesi, Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi A , vol.27, 89-97, 2015
DARDENİZ, ALPER Et Al. "Yalova İncisi Üzüm Çeşidinde Ağlama Suyu Özelliklerinin Belirlenmesi." Selçuk Üniversitesi, Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi A , vol.27, pp.89-97, 2015
DARDENİZ, A. Et Al. (2015) . "Yalova İncisi Üzüm Çeşidinde Ağlama Suyu Özelliklerinin Belirlenmesi." Selçuk Üniversitesi, Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi A , vol.27, pp.89-97.
@article{article, author={ALPER DARDENİZ Et Al. }, title={Yalova İncisi Üzüm Çeşidinde Ağlama Suyu Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Selçuk Üniversitesi, Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi A}, year=2015, pages={89-97} }