B. BULUK And S. H. ERDEM, "Statü Temelli Turizm Tüketimine Teorik Bir Bakış," Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.3, no.3, pp.470-487, 2019
BULUK, B. And ERDEM, S. H. 2019. Statü Temelli Turizm Tüketimine Teorik Bir Bakış. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.3, no.3 , 470-487.
BULUK, B., & ERDEM, S. H., (2019). Statü Temelli Turizm Tüketimine Teorik Bir Bakış. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.3, no.3, 470-487.
BULUK, BUKET, And SABRİ HALUK ERDEM. "Statü Temelli Turizm Tüketimine Teorik Bir Bakış," Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.3, no.3, 470-487, 2019
BULUK, BUKET And ERDEM, SABRİ H. . "Statü Temelli Turizm Tüketimine Teorik Bir Bakış." Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.3, no.3, pp.470-487, 2019
BULUK, B. And ERDEM, S. H. (2019) . "Statü Temelli Turizm Tüketimine Teorik Bir Bakış." Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.3, no.3, pp.470-487.
@article{article, author={BUKET BULUK And author={SABRİ HALUK ERDEM}, title={Statü Temelli Turizm Tüketimine Teorik Bir Bakış}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research}, year=2019, pages={470-487} }