O. OKCU, "AHŞAP SEKTÖRÜNDE YAYGIN OLARAK KULLANILAN BAZI AĞAÇ TÜRLERİNİN YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜNÜN KARŞILAŞTIRILMASI," MESLEKİ BİLİMLER DERGİSİ , vol.4, no.1, pp.27-38, 2015
OKCU, O. 2015. AHŞAP SEKTÖRÜNDE YAYGIN OLARAK KULLANILAN BAZI AĞAÇ TÜRLERİNİN YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜNÜN KARŞILAŞTIRILMASI. MESLEKİ BİLİMLER DERGİSİ , vol.4, no.1 , 27-38.
OKCU, O., (2015). AHŞAP SEKTÖRÜNDE YAYGIN OLARAK KULLANILAN BAZI AĞAÇ TÜRLERİNİN YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜNÜN KARŞILAŞTIRILMASI. MESLEKİ BİLİMLER DERGİSİ , vol.4, no.1, 27-38.
OKCU, OKTAY. "AHŞAP SEKTÖRÜNDE YAYGIN OLARAK KULLANILAN BAZI AĞAÇ TÜRLERİNİN YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜNÜN KARŞILAŞTIRILMASI," MESLEKİ BİLİMLER DERGİSİ , vol.4, no.1, 27-38, 2015
OKCU, OKTAY. "AHŞAP SEKTÖRÜNDE YAYGIN OLARAK KULLANILAN BAZI AĞAÇ TÜRLERİNİN YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜNÜN KARŞILAŞTIRILMASI." MESLEKİ BİLİMLER DERGİSİ , vol.4, no.1, pp.27-38, 2015
OKCU, O. (2015) . "AHŞAP SEKTÖRÜNDE YAYGIN OLARAK KULLANILAN BAZI AĞAÇ TÜRLERİNİN YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜNÜN KARŞILAŞTIRILMASI." MESLEKİ BİLİMLER DERGİSİ , vol.4, no.1, pp.27-38.
@article{article, author={OKTAY OKCU}, title={AHŞAP SEKTÖRÜNDE YAYGIN OLARAK KULLANILAN BAZI AĞAÇ TÜRLERİNİN YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜNÜN KARŞILAŞTIRILMASI}, journal={MESLEKİ BİLİMLER DERGİSİ}, year=2015, pages={27-38} }