V. M. BALKİ Et Al. , "Çiğ Tüketilen Gıdalarda Beta Laktam Antibiyotiklere Dirençli Bakterilerin Önemi," 3 rd Union of Thrace Universities International Health Sciences Congress , Çanakkale, Turkey, pp.68-69, 2019
BALKİ, V. M. Et Al. 2019. Çiğ Tüketilen Gıdalarda Beta Laktam Antibiyotiklere Dirençli Bakterilerin Önemi. 3 rd Union of Thrace Universities International Health Sciences Congress , (Çanakkale, Turkey), 68-69.
BALKİ, V. M., ÇAKICI, N., & DEMİREL ZORBA, N. N., (2019). Çiğ Tüketilen Gıdalarda Beta Laktam Antibiyotiklere Dirençli Bakterilerin Önemi . 3 rd Union of Thrace Universities International Health Sciences Congress (pp.68-69). Çanakkale, Turkey
BALKİ, V., NESRİN ÇAKICI, And NÜKHET NİLÜFER DEMİREL ZORBA. "Çiğ Tüketilen Gıdalarda Beta Laktam Antibiyotiklere Dirençli Bakterilerin Önemi," 3 rd Union of Thrace Universities International Health Sciences Congress, Çanakkale, Turkey, 2019
BALKİ, V. M. Et Al. "Çiğ Tüketilen Gıdalarda Beta Laktam Antibiyotiklere Dirençli Bakterilerin Önemi." 3 rd Union of Thrace Universities International Health Sciences Congress , Çanakkale, Turkey, pp.68-69, 2019
BALKİ, V. M. ÇAKICI, N. And DEMİREL ZORBA, N. N. (2019) . "Çiğ Tüketilen Gıdalarda Beta Laktam Antibiyotiklere Dirençli Bakterilerin Önemi." 3 rd Union of Thrace Universities International Health Sciences Congress , Çanakkale, Turkey, pp.68-69.
@conferencepaper{conferencepaper, author={V. Mehmet BALKİ Et Al. }, title={Çiğ Tüketilen Gıdalarda Beta Laktam Antibiyotiklere Dirençli Bakterilerin Önemi}, congress name={3 rd Union of Thrace Universities International Health Sciences Congress}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2019}, pages={68-69} }