V. Sarıca And E. Ö. GÜVEN, "Destinasyon Markalaşması Oluşturmada Gastronominin Önemi," 18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU 2019 , Turkey, pp.256-279, 2019
Sarıca, V. And GÜVEN, E. Ö. 2019. Destinasyon Markalaşması Oluşturmada Gastronominin Önemi. 18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU 2019 , (Turkey), 256-279.
Sarıca, V., & GÜVEN, E. Ö., (2019). Destinasyon Markalaşması Oluşturmada Gastronominin Önemi . 18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU 2019 (pp.256-279). , Turkey
Sarıca, Vildan, And EBRU ÖZLEM KORKUTATA. "Destinasyon Markalaşması Oluşturmada Gastronominin Önemi," 18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU 2019, Turkey, 2019
Sarıca, Vildan And GÜVEN, EBRU Ö. . "Destinasyon Markalaşması Oluşturmada Gastronominin Önemi." 18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU 2019 , Turkey, pp.256-279, 2019
Sarıca, V. And GÜVEN, E. Ö. (2019) . "Destinasyon Markalaşması Oluşturmada Gastronominin Önemi." 18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU 2019 , Turkey, pp.256-279.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Vildan Sarıca And author={EBRU ÖZLEM KORKUTATA}, title={Destinasyon Markalaşması Oluşturmada Gastronominin Önemi}, congress name={18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU 2019}, city={}, country={Turkey}, year={2019}, pages={256-279} }