M. KARAKAYA Et Al. , "Mekanik Ayrılmış Kanatlı Etlerinde HACCP Modelinin Uygulanması," Gıda , vol.38, no.3, pp.187-191, 2005
KARAKAYA, M. Et Al. 2005. Mekanik Ayrılmış Kanatlı Etlerinde HACCP Modelinin Uygulanması. Gıda , vol.38, no.3 , 187-191.
KARAKAYA, M., SARICOBAN, C., & CANER, C., (2005). Mekanik Ayrılmış Kanatlı Etlerinde HACCP Modelinin Uygulanması. Gıda , vol.38, no.3, 187-191.
KARAKAYA, M, C SARICOBAN, And CENGİZ CANER. "Mekanik Ayrılmış Kanatlı Etlerinde HACCP Modelinin Uygulanması," Gıda , vol.38, no.3, 187-191, 2005
KARAKAYA, M Et Al. "Mekanik Ayrılmış Kanatlı Etlerinde HACCP Modelinin Uygulanması." Gıda , vol.38, no.3, pp.187-191, 2005
KARAKAYA, M. SARICOBAN, C. And CANER, C. (2005) . "Mekanik Ayrılmış Kanatlı Etlerinde HACCP Modelinin Uygulanması." Gıda , vol.38, no.3, pp.187-191.
@article{article, author={M KARAKAYA Et Al. }, title={Mekanik Ayrılmış Kanatlı Etlerinde HACCP Modelinin Uygulanması}, journal={Gıda}, year=2005, pages={187-191} }