M. ÖĞÜTCÜ And E. YILMAZ, "Yakın Kızılötesi Spektroskopisinin (NIR) Tekniğinin Yemeklik Yağ Sektöründeki Kullanımları," Dünya Gıda , vol.07, pp.34-39, 2012
ÖĞÜTCÜ, M. And YILMAZ, E. 2012. Yakın Kızılötesi Spektroskopisinin (NIR) Tekniğinin Yemeklik Yağ Sektöründeki Kullanımları. Dünya Gıda , vol.07 , 34-39.
ÖĞÜTCÜ, M., & YILMAZ, E., (2012). Yakın Kızılötesi Spektroskopisinin (NIR) Tekniğinin Yemeklik Yağ Sektöründeki Kullanımları. Dünya Gıda , vol.07, 34-39.
ÖĞÜTCÜ, MUSTAFA, And EMİN YILMAZ. "Yakın Kızılötesi Spektroskopisinin (NIR) Tekniğinin Yemeklik Yağ Sektöründeki Kullanımları," Dünya Gıda , vol.07, 34-39, 2012
ÖĞÜTCÜ, MUSTAFA And YILMAZ, EMİN. "Yakın Kızılötesi Spektroskopisinin (NIR) Tekniğinin Yemeklik Yağ Sektöründeki Kullanımları." Dünya Gıda , vol.07, pp.34-39, 2012
ÖĞÜTCÜ, M. And YILMAZ, E. (2012) . "Yakın Kızılötesi Spektroskopisinin (NIR) Tekniğinin Yemeklik Yağ Sektöründeki Kullanımları." Dünya Gıda , vol.07, pp.34-39.
@article{article, author={MUSTAFA ÖĞÜTCÜ And author={EMİN YILMAZ}, title={Yakın Kızılötesi Spektroskopisinin (NIR) Tekniğinin Yemeklik Yağ Sektöründeki Kullanımları}, journal={Dünya Gıda}, year=2012, pages={34-39} }