G. SAATCI Et Al. , "Menü Planlamada Sağlıklı Beslenmeye İlişkin Şef Görüşlerinin İncelemesi," In Mesleki Bilimlerde Teorik ve Ampirik Güncel Araştırmalar , Çizgi Kitabevi Yayınları, 2022, pp.67-87.
SAATCI, G. Et Al. Menü Planlamada Sağlıklı Beslenmeye İlişkin Şef Görüşlerinin İncelemesi. 2022. In Mesleki Bilimlerde Teorik ve Ampirik Güncel Araştırmalar , Çizgi Kitabevi Yayınları, 67-87.
SAATCI, G., ÖZTÜRK, Ö., GÜL, M. K., & KÜÇÜK, S., (2022). Menü Planlamada Sağlıklı Beslenmeye İlişkin Şef Görüşlerinin İncelemesi. Mesleki Bilimlerde Teorik ve Ampirik Güncel Araştırmalar (pp.67-87), Çizgi Kitabevi Yayınları.
SAATCI, GENCAY Et Al. "Menü Planlamada Sağlıklı Beslenmeye İlişkin Şef Görüşlerinin İncelemesi." In Mesleki Bilimlerde Teorik ve Ampirik Güncel Araştırmalar , 67-87. Çizgi Kitabevi Yayınları, 2022
SAATCI, GENCAY Et Al. "Menü Planlamada Sağlıklı Beslenmeye İlişkin Şef Görüşlerinin İncelemesi." Mesleki Bilimlerde Teorik ve Ampirik Güncel Araştırmalar , Çizgi Kitabevi Yayınları, 2022, pp.67-87.
SAATCI, G. Et Al. (2022) "Menü Planlamada Sağlıklı Beslenmeye İlişkin Şef Görüşlerinin İncelemesi", Mesleki Bilimlerde Teorik ve Ampirik Güncel Araştırmalar . Çizgi Kitabevi Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={GENCAY SAATCI Et Al. }, chaptertitle={Menü Planlamada Sağlıklı Beslenmeye İlişkin Şef Görüşlerinin İncelemesi}, booktitle={ Mesleki Bilimlerde Teorik ve Ampirik Güncel Araştırmalar}, publisher={Çizgi Kitabevi Yayınları}, city={},year={2022} }