Citation Formats
Farklı düzeylerdeki budama seviyesinin Hayward kivi (Actinidia deliciosa L.) çeşidinin meyve verim ve kalitesi üzerine etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. GÖKBAYRAK Et Al. , "Farklı düzeylerdeki budama seviyesinin Hayward kivi (Actinidia deliciosa L.) çeşidinin meyve verim ve kalitesi üzerine etkileri," III. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu , Kahramanmaraş, Turkey, pp.365-370, 2009

GÖKBAYRAK, Z. Et Al. 2009. Farklı düzeylerdeki budama seviyesinin Hayward kivi (Actinidia deliciosa L.) çeşidinin meyve verim ve kalitesi üzerine etkileri. III. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu , (Kahramanmaraş, Turkey), 365-370.

GÖKBAYRAK, Z., DARDENİZ, A., ENGİN, H., & SEKER, M., (2009). Farklı düzeylerdeki budama seviyesinin Hayward kivi (Actinidia deliciosa L.) çeşidinin meyve verim ve kalitesi üzerine etkileri . III. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu (pp.365-370). Kahramanmaraş, Turkey

GÖKBAYRAK, ZELİHA Et Al. "Farklı düzeylerdeki budama seviyesinin Hayward kivi (Actinidia deliciosa L.) çeşidinin meyve verim ve kalitesi üzerine etkileri," III. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Kahramanmaraş, Turkey, 2009

GÖKBAYRAK, ZELİHA Et Al. "Farklı düzeylerdeki budama seviyesinin Hayward kivi (Actinidia deliciosa L.) çeşidinin meyve verim ve kalitesi üzerine etkileri." III. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu , Kahramanmaraş, Turkey, pp.365-370, 2009

GÖKBAYRAK, Z. Et Al. (2009) . "Farklı düzeylerdeki budama seviyesinin Hayward kivi (Actinidia deliciosa L.) çeşidinin meyve verim ve kalitesi üzerine etkileri." III. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu , Kahramanmaraş, Turkey, pp.365-370.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ZELİHA GÖKBAYRAK Et Al. }, title={Farklı düzeylerdeki budama seviyesinin Hayward kivi (Actinidia deliciosa L.) çeşidinin meyve verim ve kalitesi üzerine etkileri}, congress name={III. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu}, city={Kahramanmaraş}, country={Turkey}, year={2009}, pages={365-370} }