N. Kımter, "Covid-19 Salgınında Bireylerin Depresyon, Anksiyete ve Stres Düzeylerinin Öznel Dindarlık Algısı ve Bazı Değişkenler Açısından İncelenmesi," In İlahiyat Alanında Teori ve Araştırmalar II , Ankara: Gece, 2020, pp.35-105.
Kımter, N. Covid-19 Salgınında Bireylerin Depresyon, Anksiyete ve Stres Düzeylerinin Öznel Dindarlık Algısı ve Bazı Değişkenler Açısından İncelenmesi. 2020. In İlahiyat Alanında Teori ve Araştırmalar II , Gece, Ankara, 35-105.
Kımter, N., (2020). Covid-19 Salgınında Bireylerin Depresyon, Anksiyete ve Stres Düzeylerinin Öznel Dindarlık Algısı ve Bazı Değişkenler Açısından İncelenmesi. İlahiyat Alanında Teori ve Araştırmalar II (pp.35-105), Ankara: Gece.
Kımter, NURTEN. "Covid-19 Salgınında Bireylerin Depresyon, Anksiyete ve Stres Düzeylerinin Öznel Dindarlık Algısı ve Bazı Değişkenler Açısından İncelenmesi." In İlahiyat Alanında Teori ve Araştırmalar II , 35-105. Ankara: Gece, 2020
Kımter, NURTEN. "Covid-19 Salgınında Bireylerin Depresyon, Anksiyete ve Stres Düzeylerinin Öznel Dindarlık Algısı ve Bazı Değişkenler Açısından İncelenmesi." İlahiyat Alanında Teori ve Araştırmalar II , Gece, 2020, pp.35-105.
Kımter, N. (2020) "Covid-19 Salgınında Bireylerin Depresyon, Anksiyete ve Stres Düzeylerinin Öznel Dindarlık Algısı ve Bazı Değişkenler Açısından İncelenmesi", İlahiyat Alanında Teori ve Araştırmalar II . Ankara: Gece.
@bookchapter{bookchapter, author ={NURTEN KIMTER}, chaptertitle={Covid-19 Salgınında Bireylerin Depresyon, Anksiyete ve Stres Düzeylerinin Öznel Dindarlık Algısı ve Bazı Değişkenler Açısından İncelenmesi}, booktitle={ İlahiyat Alanında Teori ve Araştırmalar II}, publisher={Gece}, city={Ankara},year={2020} }