M. S. ADAY Et Al. , "Ultrases Uygulamalarının Taze Çileğin Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi," VI. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.555-557, 2009
ADAY, M. S. Et Al. 2009. Ultrases Uygulamalarının Taze Çileğin Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi. VI. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 555-557.
ADAY, M. S., BÜYÜKCAN, M. B., & CANER, C., (2009). Ultrases Uygulamalarının Taze Çileğin Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi . VI. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.555-557). Antalya, Turkey
ADAY, MEHMET, MEHMET BURAK BÜYÜKCAN, And CENGİZ CANER. "Ultrases Uygulamalarının Taze Çileğin Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi," VI. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2009
ADAY, MEHMET S. Et Al. "Ultrases Uygulamalarının Taze Çileğin Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi." VI. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.555-557, 2009
ADAY, M. S. BÜYÜKCAN, M. B. And CANER, C. (2009) . "Ultrases Uygulamalarının Taze Çileğin Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi." VI. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.555-557.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET SEÇKİN ADAY Et Al. }, title={Ultrases Uygulamalarının Taze Çileğin Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi}, congress name={VI. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2009}, pages={555-557} }