N. Tam Et Al. , "Mercimek Unu ve HPMC Konsantrasyonunun Elektroeğirme Çözeltisi ve Nanolif Özelliklerine Olan Etkileri," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , 2017
Tam, N. Et Al. 2017. Mercimek Unu ve HPMC Konsantrasyonunun Elektroeğirme Çözeltisi ve Nanolif Özelliklerine Olan Etkileri. 10. Gıda Mühendisliği Kongresi .
Tam, N., OĞUZ, S., AYDOĞDU EMİR, A., ŞÜMNÜ, S. G., & ŞAHİN, S., (2017). Mercimek Unu ve HPMC Konsantrasyonunun Elektroeğirme Çözeltisi ve Nanolif Özelliklerine Olan Etkileri . 10. Gıda Mühendisliği Kongresi
Tam, Nilay Et Al. "Mercimek Unu ve HPMC Konsantrasyonunun Elektroeğirme Çözeltisi ve Nanolif Özelliklerine Olan Etkileri," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, 2017
Tam, Nilay Et Al. "Mercimek Unu ve HPMC Konsantrasyonunun Elektroeğirme Çözeltisi ve Nanolif Özelliklerine Olan Etkileri." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , 2017
Tam, N. Et Al. (2017) . "Mercimek Unu ve HPMC Konsantrasyonunun Elektroeğirme Çözeltisi ve Nanolif Özelliklerine Olan Etkileri." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Nilay Tam Et Al. }, title={Mercimek Unu ve HPMC Konsantrasyonunun Elektroeğirme Çözeltisi ve Nanolif Özelliklerine Olan Etkileri}, congress name={10. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={}, year={2017}}