M. ÇAVUŞOĞLU, "Gastronomi Turizmi ve Kıbrıs Türk Mutfak Kültüründe Kullanılan Yabani Otlar Üzerine Bir Araştırma," VI. Uluslararası Türk Dünyası Araştırmaları Sempozyumu , vol.4, Niğde, Turkey, pp.525-532, 2017
ÇAVUŞOĞLU, M. 2017. Gastronomi Turizmi ve Kıbrıs Türk Mutfak Kültüründe Kullanılan Yabani Otlar Üzerine Bir Araştırma. VI. Uluslararası Türk Dünyası Araştırmaları Sempozyumu , (Niğde, Turkey), 525-532.
ÇAVUŞOĞLU, M., (2017). Gastronomi Turizmi ve Kıbrıs Türk Mutfak Kültüründe Kullanılan Yabani Otlar Üzerine Bir Araştırma . VI. Uluslararası Türk Dünyası Araştırmaları Sempozyumu (pp.525-532). Niğde, Turkey
ÇAVUŞOĞLU, MEHMET. "Gastronomi Turizmi ve Kıbrıs Türk Mutfak Kültüründe Kullanılan Yabani Otlar Üzerine Bir Araştırma," VI. Uluslararası Türk Dünyası Araştırmaları Sempozyumu, Niğde, Turkey, 2017
ÇAVUŞOĞLU, MEHMET. "Gastronomi Turizmi ve Kıbrıs Türk Mutfak Kültüründe Kullanılan Yabani Otlar Üzerine Bir Araştırma." VI. Uluslararası Türk Dünyası Araştırmaları Sempozyumu , Niğde, Turkey, pp.525-532, 2017
ÇAVUŞOĞLU, M. (2017) . "Gastronomi Turizmi ve Kıbrıs Türk Mutfak Kültüründe Kullanılan Yabani Otlar Üzerine Bir Araştırma." VI. Uluslararası Türk Dünyası Araştırmaları Sempozyumu , Niğde, Turkey, pp.525-532.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET ÇAVUŞOĞLU}, title={Gastronomi Turizmi ve Kıbrıs Türk Mutfak Kültüründe Kullanılan Yabani Otlar Üzerine Bir Araştırma}, congress name={VI. Uluslararası Türk Dünyası Araştırmaları Sempozyumu}, city={Niğde}, country={Turkey}, year={2017}, pages={525-532} }